De palletkachel in de keuken, waar ik mijn vorige blog mee eindigde, kon uiteindelijk niet geïnstalleerd worden. Er was zeven meter pijp besteld, maar er was maar drie meter geleverd. Er waren zeker alternatieven, maar als we het doen, doen we het in één keer goed. De herkansing is dit weekend gepland. Ik bedacht mezelf daarna wel dat het wellicht slim was om de flexibele pijp voor de woonkamer vast te bestellen. Als het dan weer mis zou gaan, hadden we tijd van corrigeren. Een aantal dagen na die bestelling was ik in de buurt van de Brico. Dus ging ik poolshoogte nemen hoe het er voor stond. Chef kachels had een vrije dag. Op naar de caissière. Die vervolgens letterlijk mijn bonnen- en bestellingen mapje uit mijn handen griste en mij ging vertellen dat ik die kachelpijp toch echt al had opgehaald. Lees meer: