Tijdens het autorijden kan ik, dankzij mijn afspeellijst op Spotify, altijd heerlijk meebléren met mijn zelfgekozen muziek! De Franse radio is prima hoor, maar meestal praten ze te snel of te lang en is de muziek iets gedateerd. Dus afgelopen zaterdagochtend slingerde ik over de Franse weggetjes richting Nontron. Voordat ik de Lidl instapte zette ik de lijst stop en rende ik met mondkapje en kar door de winkel. Maar die hadden niet alles, dus ook maar even naar de Super U. Terwijl ik weer in de auto stapte probeerde ik de afspeellijst aan de praat te krijgen, maar die vond dat ik zelf maar moest gaan zingen. Dan niet, dacht ik, ik ben er zo. Eenmaal binnen in de Super U desinfecteerde ik mijn handen en op dat moment …….schreeuwde Janis Joplin vanuit mijn handtas; Cry Cry babieeeee, Cry hi babieeeee……hysterisch drukte ik op alle knoppen van mijn mobiel, maar Janis schreeuwde vrolijk verder!! Lees meer: