Wat had ik mezelf er op verheugd. Even naar Nederland voor de kids en kleinkids. Nou, dat werd een bliksembezoek. We hadden zo ongeveer net de auto geparkeerd toen Macron ons liet weten dat we weer in lock down gingen. Natuurlijk begrijp ik dat hij het onwijs fijn vindt dat wij één van de leukste boerderijen in de Dordogne restaureren, maar ons er iedere keer in opsluiten vind ik toch wat minder! Dus werd de map aan bewijsstukken (19 pagina’s) bijgewerkt en propten we alles weer terug in de auto. Inclusief wat Nederlandse boodschappen voor vrienden; bruine bonen, fritessaus, rode autodrop, rookworsten en kaas. Deze keer ondernamen we de terugreis met mijn auto, want dan kan ik in ieder geval alleen, met een briefje, naar de Franse supermarkt rijden. En dat waarschijnlijk tot aan de Kerst…… Lees meer: