En plots is het hoogseizoen in volle gang. Gelukkig heb ik hulp! Vriend Roel wilde dit jaar wel een paar weken komen logeren en de handen uit de mouwen steken. En dat doet hij! Mijn hemel….’s Morgens vroeg kom ik hem al tegen bij het zwembad. Hij sopt de ligbedjes, zet de parasols neer, haalt Arie 2.0 uit het hok en spuit het terras schoon. Hij geeft de planten water, fatsoeneert de lavendel bij het zwembad en gaat het onkruid te lijf. Strijken en wassen doet hij als een malle en hij heeft een, voor mij, bizarre hobby…..hij wandelt graag in supermarkten. Hij noemt het cultuur snuiven op culinair gebied. Tuurlijk, lieverd, …….hier is het boodschappenlijstje! Maar wat ben ik blij met mijn Razende Roeland! Wie wil nou niet zo’n vriend. Ja, jullie vast ook, maar ik hou ‘m nog even hier! Lees meer: