Als ik de administratie bijwerk, mail beantwoord of een blog bij elkaar sprokkel lijkt het wel of ik in een bouwkeet zit met 10 man. Een dejavu voor mij. Jan heeft regelmatig vergaderingen on-line via Microsoft Teams. Als je dan je ogen dicht doet lijkt het net een kantoortuin. Wederom mocht ik ervaren dat mannen flink slap kunnen ouweh0…. Ergens liep er een kat door het beeld en dat zorgde voor een verstoring van de vergadering. Mijn hemel….allemaal volwassen kerels tuttend over hun huisdier. Wij vrouwen hebben de naam, maar die kerels kunnen er ook wat van! Ik heb het getimed; 13 minuten ge- ohh en ahh…..Wat een theekrans! Uiteindelijk riep iemand dat er nog wat bouwdetails besproken moesten worden, dus hervatte iedereen de werkhouding weer. Maar ik heb Jan nog wel even gepest met al z’n “nieuwe vriendinnen”! Lees meer: