Terwijl ik Arie 2.0 uit het zwembad haalde kwam ze naast me staan. In haar nachthemdje op blote voetjes en haar blonde krullen nog door de war. Vijf jaar. Na mijn “goedemorgen” zei ze dat er thuis “iets vreselijks was gebeurd”. Ik gooide Arie 2.0 met een vaart terug het zwembad in en vroeg wat er was. De paniek sloeg mij om het hart, mijn gedachten schoten van links naar rechts. Wat gaat ze vertellen? Wil ik het weten? Het bleek niet hier te zijn gebeurd maar bij Omi. Er was een aankoop gedaan die bij thuiskomst bleek te zijn verdwenen. Ze vertelde de zoektocht tot in detail en het viel me op dat ze welbespraakt was. Haar mimiek was in combinatie met haar woordkeuze, het nachthemd en de verwarde krullen aandoenlijk. Ik moest plots heel erg lachen…. Hé, zei ze, het is echt niet leuk! Het is vreselijk erg, want het was wel een K3 microfoon, hoor….! Ze draaide zich abrupt om en verdween. Hoppa, eerste boze gast is gescoord… Lees meer: