Bij het publiceren van mijn laatste blog gaf Facebook de melding dat het tabblad Notities zou komen te vervallen. Goed verhaal, lekker kort, mij is niets gevraagd dacht ik. Alles wat er stond zou behouden blijven, maar de gebruikersfuncties worden eind oktober uitgeschakeld. Dus maar eens even contact gezocht met onze ICT goeroe. Die stuurde wat opties, ik maakte een keus en ontving een handleiding voor het maken van een blog op de website. De enige conclusie die ik trok was dat het voor mij abracadabra was maar dat ik het stapsgewijs uit moest voeren om te kijken of het te doen was. Not. Al na een kleine 20 minuten zei ik allerlei hele lelijke woorden, klikte ik hysterisch van links naar rechts, had ik de handleiding bijna in de kachel gesmeten en zocht ik met het zweet op mijn bovenlip het telefoonnummer van de ICT goeroe. Even één op één klankborden. Lees meer: