Met gemengde gevoelens reed ik vorige week vrijdag richting Frankrijk. Jan was vele malen enthousiaster dan ik, maar hij kon dan ook niet wachten tot hij met het zwembad kon beginnen. Het is een pittig project, ons domein, maar mijn lief krijgt daar ongelooflijk veel energie van. Voor mij was het een schakelmoment. Jan zou weliswaar een week blijven maar we gingen weer terug naar het “ritme”. En dat betekent dat er weer periodes komen dat ik alleen op het domein verblijf. Niet erg, dat was bij de aankoop een bewust besluit, maar gemakkelijk is het gewoon niet. De auto zat werkelijk helemaal propvol. Zo vol dat onze Belle de hele rit voor in de auto heeft moeten doorstaan. Zelf vond ze het geen enkel probleem en viel regelmatig in diepe slaap met haar neus naast de versnellingspook. Lees meer: