Van vakantie vieren komt eigenlijk niet veel. Als snel zitten we ook hier weer in een flow met een To Do lijst en afspraken. Een veel gestelde vraag is; wat mis je allemaal? Normaal roep ik volmondig; weinig. Maar van de week miste ik mijn favo loodgieter! Ik had namelijk bedacht om het gootsteenputje eens goed te reinigen omdat het water slecht wegliep en een hoop geluid produceerde. In mijn poetsdrift heb ik waarschijnlijk de reeds versleten rubbers zodanig verschoven dat het water wel wegliep, maar dan via het ondergelegen keukenkastje naar de keukenvloer! In Frankrijk zou ik bellen en dan wordt het opgelost. Hier in Nederland moet ik eerst inloggen en de klacht digitaal melden, om vervolgens een mail te ontvangen met een bevestiging en….het telefoonnummer van een loodgietersbedrijf. Lees meer: