Het is verdorie of de duvel er mee speelt, maar als mijn grijze lief vertrekt gebeuren er hier altijd dingen die het stressniveau soms naar een onacceptabele hoogte brengen. Van de week dat gedoe omtrent die omgevallen boom….word ik echt niet vrolijk van. De verzekering opende vast een schadedossier, mocht het EDF met een rekening komen en vroeg om een meteorologische verklaring van die middag. Wat betekende dat ik naar mijn “nieuwe vriend” op het stadhuis moest. Wederom voelde hij zich ver boven mij verheven, dus groeten liet hij achterwege. Gelukkig werd ik bijzonder vriendelijk geholpen door de secretaresse. Die ‘m overigens geen blik waardig gunde toen hij een vraag aan haar stelde. Een ietwat nonchalant antwoordde ze, kijkend naar haar scherm met haar rug naar hem toe! Tja, mesjeutje, dat krijg je met zo’n charismatische persoonlijkheid. Lees meer: