Het laden van de vrachtwagen op Valentijnsdag was al een minder romantisch gegeven voor die dag, maar met de snijdende kou die om het appartementencomplex trok was het verre van een warme liefdevolle dag. Gelukkig bleek vriend Cees, die tevens medebestuurder zou zijn voor mijn lief Jan tijdens de lange rit naar Frankrijk, wereldkampioen “verhuiswagen laden”. In een oogblink stond er ruim 40 m3 aan inboedel in de vrachtwagen. Okay, het koffieapparaat stond nog in de hal. Kon er echt niet meer in. Ja, ja…..ik vond het persoonlijk verdacht klinken. Dus mijn vriendinnen Sandra en Miranda, die de rit in mijn Peugeot zouden opleuken, zaten klem tussen tassen, een hondenmand inclusief hond en….het koffieapparaat. Ik moet mijn heen en weer pendelende lief Jan de komende tijd al missen en zonder koffie wordt dat echt een hell of a job!
Lees meer: