Het zit er bijna op! Nog een week of 2 en dan is het seizoen afgelopen op Domaine Jeanary. We hebben een ongelooflijk goed, gezellig en mooi seizoen gehad. Ons eerste echte seizoen. Nou ja, we gingen laat open hoor, want het zwembad moest eerst af. Ondanks dat was het super, maar eerlijk is eerlijk…..ik kom ’s morgens steeds langzamer mijn bed uit! Fysiek is het natuurlijk wel intensief. Maar ik heb een heleboel geleerd, veel leuke mensen ontmoet, prachtige recensies mogen ontvangen en veel plezier gehad. In oktober ga ik even een korte winterslaap houden. Wordt een powernap denk ik, want mijn lief staat te popelen om weer aan de slag te gaan. De tekeningen liggen klaar om beoordeeld te worden en het budget is bekend. Te kort, zoals bij elk bouwproject, maar we gaan er gewoon voor. Gite nr. 4 noemen we Le Veau. Het bouwschema is door mijn lief al opgesteld! lees meer: