In de afgelopen week een kleine mijlpaal bereikt. De laatste badkamer is gestript en staat klaar voor restauratie. Wat een klus deze keer! Deze badkamer zit in een gite met een trap aan de buitengevel. Zorgt voor een spectaculair uitzicht vanaf het bijbehorende terrasje, maar is natuurlijk een aanslag op de spieren als er puin afgevoerd moet worden. Verder leek het wel of de vloertegels in het beton waren gegoten. Na drie uur lang onafgebroken met een hakhamer in de weer te zijn geweest had ik eindelijk alles eruit. Met nog natrillende handen stapte ik s’avonds mijn eigen badkamer in waar bij het uitkleden een steengroeve vrijkwam! Zelfs in mijn haar zaten stukjes tegel. Maar trots dat ik was! Met de nadruk op was want de volgende morgen kon ik van de spierpijn mijn sokken niet aankrijgen.
Lees meer: