Inmiddels zitten we in week 2 van het confinement. We zijn gezond van lijf en leden. Wat inhoud dat we geen Corona hebben en elkaar nog niet te lijf zijn gegaan. Het heeft duidelijk zijn voordelen om hier in Frankrijk in een lock down te zitten. Er is genoeg ruimte om ons heen om ons “eigen” ding te doen. Jan heeft het druk met zijn werk, dus die brengt de meeste tijd door in de eetkamer welke is omgebouwd tot zijn kantoor. Overigens héél irritant want ik hou van opgeruimd en het stikt hier nu van de bouwtekeningen op de eetkamertafel. Maar dat neem ik graag voor lief…..moet er niet aan denken om hier nu in mijn ééntje te zitten! Dus ik bind in met mijn opruimwoede, ben dankbaar voor het feit dat mijn lief hier is en denk met regelmaat aan mensen die nu alleen in hun huis zitten. Waar dan ook ter wereld. Ik weet hoe het kan voelen….. lees meer: