Hallo Mary en Jan,

Het was hier heel leuk bij jullie. We hebben veel plezier gemaakt in het zwembad. Ik vond het half stapelbed in het huisje cool.

Met Belle was het nog leuker!

Groetjes, Lien (7 jaar)

Wat een fijne plek; een mooie binnenplaats met schaduwplekken onder de bomen. Een verkoelend zwembad op een glooiend grasveld met een trampoline en een kleine speeltuin die uitnodigen om ontdekt te worden. En met fantastisch uitzicht! Groen, een zee van verschillende tinten groen. Hier kun je heerlijk tot rust komen en heb je alles om je heen om een heerlijke vakantie te hebben.

We hebben genoten! Bedankt lieve mensen.

Saskia, Jarden en Boaz

Lieve Mary en Jan,

Van de hartverwarmende entree die we niet snel zullen vergeten, tot de laatste avond met een hapje en een drankje gezellig met jullie en Belle op het terras; we hadden ons niet méér welkom kunnen voelen!

De gite was mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en voelde direct als een tweede thuis.

We zijn veel op stap geweest in de omgeving en er bleek héél veel leuks te doen te zijn; we hebben geroeid, geklommen, gewandeld door het bos én over de markt, zijn op ‘fêtes’ geweest en hebben ons prima vermaakt.

En wat was het fijn om daarna weer ‘thuis te komen’, bij jullie in ‘onze’ gite!

Veel liefs, Ralph, Sandra en Femke

Beste Mary en Jan (en Belle)!
We hebben de afgelopen week hier genoten. Van de rust, de omgeving, maar zeker ook van de goede zorgen van jullie!
Alle 4 de maaltijden waren voltreffers. En gelukkig hebben we een aantal lekkere recepten meegekregen.

De inrichting van de gites is sfeervol en aan alles is gedacht.
Voor vragen en tips konden we altijd bij jullie terecht. Dus wij hebben er alle vertrouwen in dat, als het seizoen straks losbarst, veel vakantiegangers zich helemaal thuis zullen voelen.

A bien tot!!

Leo, Marielle, Esther en Leonie

St. Saud Lacoussiere

Een klein stukje hemel op aarde, waar je heerlijk tot rust komt.

En heb je zit in activiteit? Dan zijn er een zwembad, mega groot stuk land, mooie dingen te doen in de omgeving, zoals kanoën, wandelen, grotten bezoeken, zwemmen in meertjes.

Dus garantie voor een goede vakantie!

Dank voor jullie gastvrijheid, wij komen terug.

Groet van Peter, Marleen, Milo en Ymke

31 july 2018

Lieve Mary & Jan, (en Belle)

Wat heb ik het hier naar mijn zin gehad.

Het prachtige huisje, het heerlijk verkoelende zwembad, het schitterende uitzicht zowel overdag als ’s nachts en ga zo maar door. En vooral met jullie, Mary en Jan, die altijd wel in waren voor een babbeltje, was het heel gezellig.

Wat heb ik en mijn gezin een topvakantie gehad!!

Liefs Femke (14 jaar)

Hallo Mary en Jan,

Als eersten krijgen we de eer om in jullie gastenboek te schrijven. Voor ons was jullie avontuur in de Dordogne best spannend. Jullie waren nog maar net eigenaars geworden toen we onze vakantie bij jullie boekten. Nieuwsgierig volgden we week na week jullie blog. Vol spanning keken we uit naar onze vakantie. Toen we bij jullie aankwamen werden we niet teleurgesteld want we werden heel hartelijk onthaald en voelden ons meteen welkom. Dit gevoel bleef tijdens de rest van ons verblijf. Geen vraag was jullie teveel. De afgelopen week hebben we kunnen genieten van alle rust op jullie domein. De omgeving bood genoeg variatie aan activiteiten en zo was ons weekje al snel gevuld met leuke herinneringen. We wensen jullie nog veel succes met jullie verdere plannen. We zijn er zeker van; Dreams do come true!

Groetjes van ons allemaal,

Lara, Philip, Johan, Lien, Mira, Korneel, Marte, Eva en Sabine

Bedankt Marie, voor dit warme, comfortabele en gastvrije vakantiehuis. We hebben gewandeld in deze prachtige regio en we hebben genoten van deze mooie plek, de rust is zo geweldig. En dank voor alle aandacht. Veel geluk met dit prachtige huisje.

 (vertaald uit het Frans)

Genevieve

November 2018

Veel dank aan Mary voor het fijne en warme welkom. Complimenten aan Mary en Jan voor het restauratiewerk wat zij met veel smaak hebben uitgevoerd. Het huis is mooi en comfortabel; we hebben er een paar dagen doorgebracht in absolute rust. We hopen dat jullie veel sympathieke huurders mogen ontvangen, jullie verdienen het.
(vertaald uit het Frans)

Met vriendelijke groeten, 

Yves

November 2018

Mary en Jan,

Zo’n ontvangst hadden we niet kunnen bedenken van tevoren; een zee van rozenblaadjes strooide jij, Mary, uit over de auto toen we de oprijlaan bij Domaine Jeanary opreden. Zeer gastvrij werden we daarna rondgeleid door de gite, waarna we gastvrij onthaald werden op het terras met een lekker drankje door jullie geserveerd.

Wat een grote buiten “speelplaats”. Trampoline, zwembad en speeltuintje voor de kinderen. Op het gras picknicken, zonnebaden, jeu-de-boulen, badmintonnen, enz. volop genieten dus bij jullie!

Veel succes met jullie toekomstige plannen.
Hartelijke vakantiegroeten van

(Oma) Roelie

Contact

Voor meer informatie of reserveren kun je ons bellen op ons Nederlandse telefoonnummer
0031(0)652454233
Of ons Franse nummer 
+33 5 53 56 43 81

Contact opnemen kan verder via
het e-mailadres reservering@domainejeanary.nl

Ons adres is (klik op het adres voor de routebeschrijving) :

4, Impasse Sous Chardonniéras
24470 Saint Saud Lacoussière
Dordogne, Frankrijk

Bienvenue à Domaine Jeanary!

Meer weten over ons mooie plekje of direct reserveren?

Voorkeur voor gite

Hoe ben je bij Domaine Jeanary terecht gekomen?